Välkommen till Extralånet

Lån med snabb handläggning – ansök direkt med BankID

 
 
Vi finns till för dig som behöver ett smidigt, enkelt och tryggt lån. Vi erbjuder lån, så kallad högkostnadskredit med snabb handläggning. Vår vision är att kunna erbjuda dig som konsument krediter när du som mest behöver det. När de traditionella bankerna inte kan täcka ditt finansiella behov stiger vi in och erbjuder lån upp till 8000 kr, även för dig med betalningsanmärkningar. Vårt andra Lån hittar du på www.38an.se. och www.natlan.se.
  Behöver du låna 1000, 2000, 3000 eller 8000 kr smidigt och diskret? Vi har en lösning: låna pengar av oss på Extralånet Kredit. Vi har inga dolda avgifter utan tror på att spela med öppna kort. Och att vara tydliga. Det är därför vi inte jobbar med smslån/snabblån och alltid gör ordentliga kreditprövningar. Självklart följer vi Konsumentverkets och Finansinspektionens regler och riktlinjer, för att garantera din säkerhet.
Hos Extralånet kan du enkelt ansöka om lån och få lånebesked snabbt. Vi gör utbetalningar varje bankdag.
Ansökan sker snabbt och smidigt och du signerar med ditt BankID.

Vi erbjuder säkra lån med direkt handläggning. Ansök och underteckna ditt lån direkt på nätet. Efter godkänd kreditprövning betalar vi ut ditt lån. Du får alltid ditt skuldebrev nerladdat så du kan läsa igenom villkoren innan du godkänner lånet. Skuldebrevet skickas även till din email-adress efter det att vi mottagit ansökan. Låna pengar redan idag!

Ingen UC-registrering vid ansökan Inga aviavgifter om du betalar i tid
Möjlighet att förlänga lånet en gång Du får villkoren och skuldebrevet direkt
Återbetalningstiden är minst 61 dagar Skyndsam och diskret handläggning

Vad är ett Smslån?

Smslån är den vanligaste benämningen på ett snabblån med mindre summor som ofta betalas ut eller beviljas samma dag som du ansöker. Ett sätt att låna pengar snabbt. Smslån etablerades i Sverige 2006 och fick sitt namn tack vare att man ofta ansökte eller bekräftade lånet via SMS. Idag sker lånen oftast via nätet men tack vare att det först skedde vi sms så är den vanliga benämningen sms-lån. Idag bekräftar man lånet lika lätt med BankID som med sms. Andra benämningar utav sms lån är tex mikrolån, nätlån eller snabblån.

Hur mycket kan jag låna?

Hos Extralånet kan du låna upp till 8 000 kr. Du bestämmer helt själv vad du vill låna pengar till. Du kan söka om lån via mobil, dator eller surfplatta. Du ansöker enkelt genom att fylla i ansökningsformuläret via hemsidan och signerar med BankID. Vi tar även hänsyn till faktorer som ålder, inkomst och personliga förhållanden innan en kund tar ett lån.

Välkommen att ansöka om ett lån idag!