Extralånet - Ett snabbt extra lån, låna pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
Extralånet - Ett snabbt extra lån, låna pengar direkt och bättre än ett SMS-lån
När du ansöker godkänner du användarvillkoren, våra allmänna villkor och att du tagit del av informationen i SEKKI.

Räkneexempel: 30 000 kr i annuitetslån på 4 år med 27,95% nominell ränta, 31,82% effektiv ränta, kostar 1 045 kr/mån (48 ggr). Att återbetala: 50 160 kr inkl. alla avgifter.

Låna pengar snabbt - ansök om att låna pengar direkt

Vi vill däremot erbjuda dig att ansöka om lån genom vår samarbetspartner, klicka nedan för att se var du kan ansöka om lån.

Låna pengar utan krångel

Det finns många skäl till att behöva låna pengar. Du kanske behöver renovera, köpa en ny soffa eller så har kanske frysen gått sönder. Eller så kanske du helt enkelt vill samla alla dina smålån på ett ställe för att få ner räntan och få bättre koll på din vardagsekonomi. Hos oss kan du snabbt och enkelt låna till det du behöver – oavsett anledning.

Vi gör det enkelt

För inte alltför länge sedan var det rätt så krångligt att låna pengar. Det kunde dessutom ta väldigt lång tid. Oftast vände du dig till den bank där du redan var kund och ansökte om ett lån, oavsett vad det var du ville låna pengar till. Handläggningen av lånet gick också ganska långsamt och det var kanske inte alltid det gick att få de allra bästa låneerbjudanden eller villkoren via banken. Dina möjligheter att få låna pengar kunde också i många fall vara kopplade till den relation du hade med banken. I bästa fall kanske du hade varit kund under många år och fått en bra relation med din kontaktperson. Idag är det väldigt mycket enklare att låna pengar. Hos oss kan vem som helst ansöka om ett lån – vad du än behöver låna till.

Få koll på vad lånet kostar dig

När du funderar på att ta ett lån är det vanligt att fokusera på hur mycket du kan få låna, men det är också viktigt att du har koll på vad lånet kommer att kosta dig i slutändan. Det finns två typer av räntor att hålla reda på: nominell ränta och effektiv ränta. Den nominella räntan är själva kostnaden för privatlånet, medan den effektiva räntan inkluderar långivarens övriga avgifter och administrationskostnader. Det är den effektiva räntan som berättar hur mycket du kommer att betala.

Vi har en fast nominell ränta på 27,95 % (31,82% effektiv ränta). Den totala månadskostnaden framgår i samband med din ansökan och ger dig möjlighet att fundera på en löptid och storlek på det extra lån som passar dina inkomster. Vi tror på att det ska vara enkelt att ta ett lån hos oss och på samma sätt ska det vara enkelt att betala och vi använder oss därför av autogiro.

Välj hur du vill amortera

Förutom räntekostnaden betalar du varje månad av på lånet, vilket kallas för amortering. Din månadsbetalning och totalkostnad för lånet påverkas av vilken återbetalningstid du väljer. En längre återbetalningstid resulterar i en lägre månadsbetalning, men en högre totalkostnad eftersom räntan tickar på under en längre tid. Fundera på hur mycket du kan betala av på lånet per månad. Ju mer du betalar in per månad, desto snabbare betalar du tillbaka lånet.

Inga dolda avgifter

Hos oss kan du snabbt och enkelt låna upp till 50 000 kr direkt online. Vårt formulär är lätt att fylla i och skulle du ha några frågor så är det bara att du kontaktar oss. Det tillkommer inga dolda avgifter när du lånar pengar hos oss. Vi vill att du ska veta vad du får. De avgifter som kan vara bra att känna till är följande:
 • Startkostnad/uppläggningsavgift: Just nu 0 kr!
 • Påminnelseavgift: 60 kr
 • Inkassoavgift: 180 kr
 • Lösa lånet i förtid: 0 kr
 • Ändra återbetalningstid: 0 kr

Hur ansöker jag om att låna pengar hos Extralånet?

När du har bestämt dig för att ta ett lån hos oss är det första du ska göra är att noga läsa igenom villkoren och priserna. Om du sedan bestämmer dig för att ta ett lån ansöker du direkt via ansökningsformuläret här på hemsidan.

Hos oss är det enkelt att ansöka om lån. Du gör själv din ansökan med hjälp av ditt mobila BankID. Fyll bara i ansökan med dina uppgifter och hur mycket du vill låna. Vi är måna om din kreditvärdighet, så när du ansöker om lån via oss gör vi vår kreditprövning av din ansökan via Bisnode. En kreditupplysning via Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg hos andra kreditupplysningsföretag.

Ansök om att låna pengarVar noga med att läsa igenom och fylla i korrekta uppgifter. Med hjälp av ditt BankID hämtar du ditt kontonummer från din bank och undertecknar skuldebrevet på samma gång. När ansökan är ifylld kan du ladda ner skuldebrevet. Du kan då läsa igenom skuldebrevet och villkoren innan du bestämmer dig för att skicka in din ansökan. Efter att du skickat in din ansökan får du en bekräftelse till din e-postadress att vi mottagit din ansökan där även skuldebrevet bifogas. Godkänner vi din ansökan betalar vi ut godkänt belopp direkt till kontot du valt för din ansökan som även framgår på skuldebrevet.

Observera att en kreditupplysning kommer att göras och att din ansökan kan komma att avslås i efterhand. Vi tar en kreditupplysning via Bisnode och den påverkar inte ditt kreditbetyg hos andra kreditupplysningsföretag. Man ansöker direkt via ansökningsformuläret på hemsidan. Med hjälp av ditt BankID signerar du avtalet, snabbt, smidigt och säkert! Godkänner vi din ansökan betalar vi ut godkänt belopp direkt till kontot du valt för din ansökan som även framgår på skuldebrevet.

Extralånet tillämpar god kreditgivningssed och tar sitt fulla ansvar som kreditgivare. Vi är måttfulla i vår marknadsföring och kommunikation för att inte riskera att påverka kundens förmåga att fatta ett välgrundat beslut baserat på sina egna behov och förutsättningar. Det ömsesidiga ansvaret innebär bland annat att det är viktigt att du som låntagare säkerställer att du har utrymme för att återbetala ditt lån och att du uppger korrekt information i din låneansökan. Exempelvis är det bra att tänka på att aldrig låna:
 • Om du redan har för många skulder
 • Om du vet att du kommer att ha svårigheter med att betala tillbaka
 • För att betala tillbaka andras skulder
 • För att låna ut pengar till andra som är i behov av pengar

Grundkrav för att vi ska låna ut pengar

 • Du är mellan 18 år - 70 år.
 • Du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet eller pension på lägst 12 500 kr per månad (inkomst deklarerad i Sverige).
 • Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress. Ej skyddad identitet.
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas).
 • Du har mobilt BankID (mer om Mobilt BankID).
 • Att du inte har andra sms lån hos oss som inte är betalda
Endast efter en godkänd ansökan kan vi låna ut pengar till dig som låntagare.

Ansök om ett lån

När kan ett lån utan säkerhet vara en god idé

Låt säga att din bil går sönder och du behöver den i ditt jobb. Om det är långt kvar till lön och det inte finns några pengar på kontot, så kan ett lån direkt rädda dig ur situationen. Om du vet att du kan betala av lånet så snart du har fått din lön, studiebidrag eller a-kassa så behöver du inte oroa dig. I det fallet kan det snarare vara så att ett sms lån med direkt utbetalning hjälper din vardag att rulla på utan hinder. Sammanfattningsvis kan man säga att ett sms lån direkt är ett bra alternativ för dig som har bra koll på din ekonomi. Lånet passar dig som vet att lånet kommer att komma till god användning och att du har möjlighet att snabbt betala tillbaka lånet.

Låna pengar snabbt - betala tillbaka lika snabbt utan extra kostnad

Om du vill låna pengar kan du närsomhelst betala tillbaka ditt lån utan att behöva betala en högre ränta eller ränteskillnadsersättning. Om du betalar tillbaka hela ditt lån i förskott tar vi ingen extra avgift och du är alltid välkommen tillbaka om du behöver låna igen. Du kan ansöka om lån från 10 000 kr upp till 50 000 kr. Nominell ränta är 27,95% (effektiva ränta är 31,82%).

Välkommen att ansöka om att låna pengar direkt!

Vanligaste frågorna

Hur mycket pengar får jag låna?
Du kan ansöka om lån från 10 000 kr upp till 50 000 kr.
Vilken ränta får jag när jag lånar pengar?
Den effektiva räntan är 31,82%
Vad har ni för grundkrav för att låna pengar?
 • Du är mellan 18 år - 70 år.
 • Du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet eller pension på lägst 15 000 kr per månad efter skatt (inkomst deklarerad i Sverige) under minst 3 månader före ansökan.
 • Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress. Ej skyddad identitet.
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas).
 • Du har mobilt BankID (mer om Mobilt BankID).
Tar ni en kreditupplysning?
Ja, vi använder oss utav Bisnode. En kreditupplysning via Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg hos andra kreditupplysningsföretag.
Vad finns det för avgifter?
 • Startkostnad/uppläggningsavgift: 0 kr
 • Påminnelseavgift: 60 kr
 • Inkassoavgift: 180 kr
 • Lösa lånet i förtid: 0 kr
 • Ändra återbetalningstid: 0 kr
Kan jag utöka mitt lån?
Ja! Du ansöker enkelt om en höjning av ditt lån genom att fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida. Kan du inte ansöka om en höjning genom formuläret kan vi dessvärre inte erbjuda dig en höjning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha hjälp eller saknar svar på en fråga du har så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss